Αποστολή προϊόντων και επιστροφές

Αποστολές προϊόντων

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ACS Courier σε όλη την Ελλάδα, στην διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα boudoirdirene.gr. Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες μέρες εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και την μια εβδομάδα. Οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να τροποποιηθούν σύμφωνα με το φόρτο εργασιών της εταιρίας μεταφορών.

Όλα τα έξοδα αποστολής συνυπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

  • Πληρωμή με αντικαταβολή (εξοφλείτε το ποσό στον διανομέα που σας παραδίδει το πακέτο ή στο κατάστημα της ACS από το οποίο παραλαμβάνεται το πακέτο σας): 4,10€
  • Πληρωμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα: 2,90€
  • Για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών, τα έξοδα αποστολής αυξάνονται κατά 0.90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής για δυσπρόσιτες/ απομακρυσμένες περιοχές διαμορφώνονται ως εξής:

  • Πληρωμή με αντικαταβολή (εξοφλείτε το ποσό στον διανομέα που σας παραδίδει το πακέτο ή στο κατάστημα της ACS από το οποίο παραλαμβάνεται το πακέτο σας): 5,10€
  • Πληρωμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα: 4,10€
  • Για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών, τα έξοδα αποστολής για δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνονται κατά 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για να δείτε αν η περιοχή σας ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ACS.

Για παραγγελίες που αντιστοιχούν σε συνολικό κόστος προϊόντων 39,90€ και άνω στο boudoirdirene.gr δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς (ΔΩΡΕΑΝ). Η δυνατότητα αυτή δεν είναι διαθέσιμη για πληρωμή με αντικαταβολή.

Επιστροφές

Επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές στα χύμα προϊόντα (αρώματα, body lotion, body butter, shower gel, body & hair mist, body oil κλπ.) για λόγους υγιεινής.

Στην περίπτωση που, το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ.), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη. Στην περίπτωση αυτή το κατάστημα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος.

Ακύρωση ολόκληρης της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής είναι δυνατόν να γίνει μέσω του boudoirdirene.gr ή καλώντας μας στο 210 5716 070 και μόνο πριν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της. Αν πληρώσατε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θα φροντίσουμε να σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 5 ημερών. Αιτήματα ακύρωσης παραγγελίας δεν γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση αν η παραγγελία έχει παραδοθεί ήδη στην εταιρεία μεταφορών